Ny skrivplatta från Xiaomi - denna gång med färg

Från sajten:
image

Är du i behov av att snabbt behöva skriva ner anteckningar på jobbet? Eller behöver minstingen i hemmet något mer digitalt att rita på om dagarna?

Kinesiska Xiaomi lanserade för några år sedan en monokrom skrivplatta som snabbt blev populär. Med en utomordentlig batteritid och en mycket enkel hantering visade sig denna skrivplatta vara väl värd sina pengar. Nu har de lanserat en uppdaterad version, Xiaomi
LCD Writing Tablet 13.5″ där den stora skillnaden är att det nu går att välja olika färger.

En annan skillnad är att användaren nu kan använda penna för att radera innehållet på skrivplattan istället för knappen som gjorde samma sak tidigare. Det finns förvisso kvar en fysisk knapp också för radering, denna sitter upptill på enheten. Pennan fäster med en magnet vid sidan och ser lite mindre plastig ut än föregångaren.

Enheten drivs av ett styck CR2025 batteri som har en livslängd på upp till 1 år vilket är ganska imponerande, detta om man raderar innehållet cirka 100 gånger om dagen.

Något pris ser inte ut att vara klart än eller om den kommer att lanseras utanför Kina. Föregångaren lanserades först i Kina och sedan globalt men det tog sin tid.

Källa: Xiaomi