Ny säkerhetskamera presenteras Arlo PRO 4

Från sajten:
image

Arlo presenterar idag sin senaste övervakningskamera, Arlo Pro 4. Den ansluts snabbt via direkt wifi-anslutning.

Arlo Pro 4 har avancerad teknik men till skillnad från föregångaren ansluts denna direkt till ditt wifi-nätverk utan krav på hubb. Detta ger en snabbare installation och vi slipper en hubb till i vårt hem. Anslutningen sker snabbt via en QR-kod till appen och det hela tar bara ett par minuter.

Arlo Pro 4

Pro 4 har högupplöst inspelning i 2K (2 560 × 1 440 pixlar) med HDR, vilket ger en detaljerad bild och tillåter upp till 12 gånger zoom. Videomaterialet spelas dessutom in i vidvinkelformat med ett synfält om 160 grader.

Övervakningskameran skickar rörelsenotiser omgående till din smartphone vid detektering. Det går då att trigga den inbyggda sirenen eller välja att detta sker automatiskt.

Arlo Pro 4

Kameran har Color Night Vision, mörkerseende i färg, som fungerar med stöd av den integrerade strålkastaren. Kristallklar tvåvägskommunikation gör det möjligt att prata med en person framför kameran eller höra vad denne sysslar med.

För ett skräddarsytt skydd kan Pro 4 kan kopplas till en Arlo SMART Security-prenumeration. Denna prenumeration möjliggör AI-drivna igenkänningsfunktioner mellan människor, djur, fordon och paket.

Rekommenderat pris är 2690 kronor och Arlo Pro 4 finns att köpa hos auktoriserade återförsäljare nu.

Källa: Pressmeddelande