Ny hubb för det smarta hemmet från SONOFF

Från sajten:
image

För dig som inte kan få nog av smarta hubbar i hemmet finns nu en ny från Sonoff. Denna nya hubb stöder Zigbee 3.0, Wi-Fi, Bluetooth och så småningom Matter.

Sonoff iHost Smart Home Hub är en ny hubb för det smarta hemmet. Denna stöder lokal kontroll vilket ska göra hemautomationen snabbare, stabilare och säkrare. Kommunikation som stöds i dagsläget är Zigbee 3.0, Wi-Fi och Bluetooth. Stöd för Matter ska komma under fjärde kvartalet.

Den kan agera som en lokal server och behöver inte nyttja några molntjänster. Upptill på enheten finns fyra fysiska knappar för styrning och utöver detta finns även en inbyggd högtalare och mikrofon.

Inuti sitter en 1.5 GHz Dual Core CPU med 2 GB DDR4 RAM så det är mer eller mindre en liten dator företaget tryckt in. Det finns även ett öppet API för den som vill pyssla lite mer på djupet med sin hemautomation.

Den finns i två olika versioner där lagringen är den stora skillnaden. Måttet på denna är 120 x 41 x 135 millimeter och strömförsörjning sker via USB-C. Baktill finns även uttag för RJ45 Ethernet-kabel.

Rekommenderat pris börjar på 99,99 amerikanska dollar och den kan förbeställas här.

Källa: Sonoff

Trodde att Sonoff var namnet på Sonos hemma hos @Stefan_Sandstrom.

3 gillningar