Ny allt-i-ett-skaftdammsugare från Xiaomi för dina golv

Från sajten:
image

För hem med golv som ofta smutsas ner och behöver lite extra omsorg har Xiaomi nu lanserat en allt-i-ett-lösning. Den dammsuger, moppar och torkar dina golv.

Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum är en ny allt-i-ett-dammsugare som ska ge fläckfria golv. Den kombinerar dammsugning med moppning och hygienisk golvtvätt vilket ska ge ett renare hem. Med sitt hetvattenläge på upp till 75 °C löser den upp envis smuts och fläckar och rengör mer på djupet. Det vibrerande munstycket ser till att avlägsna tuffare fläckar på golven. Dessutom finns en torkfunktion med varmluft (upp till 60 °C) som torkar golven och förebygger halkrisk och mögelbildning.

Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum har en tillhörande basstation som rengör enheten automatiskt. Den rengör mopparna och tömmer smutsbehållaren efter varje användning. Motorn är på 2 600 Watt och vattentanken rymmer 5,5 liter medan avfallstanken rymmer 4,5 liter. Rengöring sker med dubbla roterande moppar och ljudnivån ligger på 68 decibel.

Dammsugaren har en 3,2″ LED-display som visar aktuell status. Det finns också möjlighet till röststyrning om man som användare behöver ha händerna på dammsugaren. Dammsugaren har tre rengöringslägen; dammsugning, moppning samt tvätt och det inbyggda batteriet räcker till 35 minuters rengöringstid. Det finns en inbyggd smart sensor för fläckdetektering som då automatiskt justerar sugkraft och vattenmängd.

Rekommenderat pris för Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum är just nu 6 990 kronor via Mistore. Mer information finns att läsa på hemsidan via länken nedan.

Källa: Xiaomi

Galleri