Nu lanseras Eve Blinds Collection i Tyskland

Från sajten:
image

Ett smart hem blir alltid lite smartare med genomtänkta solskydd som ökar komforten inomhus. Nu lanserar Eve sin kollektion i Tyskland med smarta solskydd.

Tyska företaget Eve ger sig nu in på marknaden för måttanpassade solskydd, främst rullgardiner. Eve Blinds Collection i egen regi börjar nu säljas på tyska marknaden. Motorerna som används är Eve MotionBlinds vilket innebär att de använder Thread vilket också innebär att de har stöd för Matter. Därför går de att använda i de större plattformarna för smarta hem som Apple Home, Google Home, Amazon Alexa och Samsung SmartThings.

Storleksmässigt finns de i bredder från 69-253,6 centimeter samt höjder från 36,5-336 centimeter och i tre olika material; ljusgenomsläppligt, mörkläggande och värmeisolerande. I Apple Home finns också funktionen “Adaptive Shading” vilket innebär att de kan följa solens rörelse under dagen och anpassa solskydden efter detta för att tillhandahålla ett svalare eller varmare hem beroende på årstid. Priserna börjar på 270 euro och när fler länder lanseras återstår att se.

Källa: HomeKits