Nu kan du provspela Prinsessan Peach nya äventyr

Från sajten:
image

Det kommer ofta på tal hur snåla Nintendo är. Men en ny tradition vi kan leva med är att de släpper spelbara demon av sina storspel innan de släpps.

Nu finns det ett demo av Princess Peach: Showtime att ladda ner i Nintendo eShop. Helt utan hållhakar eller abonnemang.

Nya Princess Peach: Showtime är ett hel ny typ av äventyrsspel där vi får hänga med svamprikets mest eftertraktade prinsessa på äventyr. Vi får ta oss igenom relativt linjära 3D-plattformsbanor med en twist. För här går vi inte linjärt framåt som i Super Mario, utan här rör vi oss i fler led för att spöa på våra fiender.

Peach slott är nu en teater som har en rad föreställningar utsatta. Vi rör i slottet fritt likt i Super Mario 64 för att ta oss till de olika scenerna. Men slottet och föreställningarna blir förtrollade och nu måste Peach ge sig in i varje teaterföreställning och leva ut karaktären för att ta sig vidare, samla på sig stjärnor och rädda kungariket.

Varje föreställning kommer med en karaktär med olika färdigheter och i demot tar Peach form av en musketör som svingar sitt svärd hejvilt. Detta verkar betydligt mer actionfyllt än Super Mario och inte alls så rosa och puttinuttigt som vi föreställt oss.

Vad tror ni, kan detta vara något?

Via: Nintendo.