Nu kan du hyra Don Vito Corleones hus i Gudfadern via Airbnb

Från sajten:
image

Gudfadern är nog en av de absolut bästa filmer som har gjorts och har du planer på en semester i USA så kan du nu hyra karaktären Don Vito Corleones hus.

Marlon Brandos prestation som Don Vito Corleone i Gudfadern är helt fenomenal och så även filmen som helhet och många anser att det är den bästa film som någonsin gjorts. Nu har huset som användes för att filma exteriörer i Don Corleones hus dykt upp på Airbnb och det kostar 50 dollar per natt, men du måste hyra huset i 30 dagar.

Så har du planer på att åka till New York, Staten Island så kan du i 30 dagar hyra det 580 kvadratmeterstora huset och gå runt och känna dig som Don Vito Corleone.

Foto: Airbnb

Via Cafe, bilder Airbnb

50 dollar per natt låter väldigt billigt, även om man måste hyra det i 30 dagar. Betalade typ 4000-5000 kr per natt för huset på Astrid Lindgrens Värld. :sweat_smile:

Måste väl vara någon form av reklamkampanj från Airbnb? Hyr ut ett spektakulärt hus vrakbilligt i en månad och få mängder med gratisreklam.

2 gillningar

Ja, det känns verkligen så.

Det gäller ju bara ett specifikt datum så det är precis som ni skriver helt klart bara ett enkelt och billigt sätt för gratisreklam.