Nu går det att söka jobb på MAX samtidigt som du beställer en hamburgare

Från sajten:
image

Att söka sitt första jobb är inte alltid lätt då det ska knåpas ihop något form av cv och ett personligt brev men Max ska nu göra processen lite enklare och det görs direkt i deras expresskassor.

För att underlätta för alla ungdomar som har börjat söka sina sommarjobb har Max dragit igång en rekryteringsprocess som görs samtidigt som du beställer en hamburgare. I deras expresskassor går det nu att läsa deras annonser och även ansöka till jobbet genom att svara på några enkla frågor. Det krävs med andra ord inget CV eller personligt brev utan det är bara deras urvalsfrågor som står mellan dig och ett nytt jobb.

Det ska vara lätt att söka jobb! Därför lägger vi till en annons direkt i våra expresskassor. Genom en QR-kod slussas kandidaten vidare till MAX hemsida där de enkelt och snabbt kan fylla i sin ansökan genom att svara på några enkla frågor, säger Erik Filén, ansvarig för rekrytering och utveckling på MAX.

Så om du vill kombinera att bli mätt samtidigt som du landar ett jobb så är det bara att bege dig till en expresskassa på valfri Max-restaurang och köra på.

Källa: Pressmeddelande

Känns som dom kommer få in en hel del galna ansökningar av folk som ska köpa lite fyllekäk

Inte många som vet, men här i Göteborg har vi sedan länge kunnat söka tjänst som spårvagnsförare via kortläsarna ombord. Tyvärr blev det ingen lyckad rekryteringsväg eftersom det krävdes giltigt färdbevis, knapparna är krångliga och man inte tilläts ladda upp sitt CV under högtrafik.

Däremot kommer Nordea snart öppna upp för att söka bankjobb via Swish-appen, det blir en hit!

:crazy_face: