Nu går det att Sodastreama din egna energidryck

Från sajten:
image

SodaStream har lanserat en ny smak i sitt numera rätt stora sortiment och det är två smaker från energidrycken Rockstar.

Att kunna göra sin egna läsk är rätt tacksamt då det inte är kul att storhandla och konka hem tunga drycker till hela familjen och om du inte gillar kaffe eller behöver en extra boost på dagen så kan du nu även göra din egna energidryck hemma. Det är två smaker som lanseras av energidrycken från Rockstar och det är Rockstar Original Zero och Rockstar Guava Zero och en flaska smaksätter upp till nio liter dryck.

De båda smakerna har börjat skeppas ut till butiker och de går även att klicka hem på Sodastreams hemsida och en flaska kostar 85 kronor.

Läs även:

SodaStream Ensō bubblar av lyx

 

Ett annat hett tips är att ZERoh! släppt en sockerfri limited edition variant med just smak av energidryck fast utan energin! Testade den idag och den var helt perfekt att köra med en Sodastream.

1 gillning

Nu väntar vi bara på att kidsen dricker essensen ren :sweat_smile:

1 gillning

Kommer snart i drivgas flaska. :joy::joy:

Synd att det alltid ska vara sötningsmedel i allt nuförtiden.

Värdelöst med dessa Zero-produkter överallt.

Hade kunnat vara en produkt att testa men inte när det bara finns som zero sugar.

Testat iste nu och jävligt annorlunda med kolsyrat men faktiskt väldigt gott. En av de bättre färdiga smakerna jag testat från Sodastream.