Nu går det att ligga på soffan och använda sitt Meta Quest-headset

Från sajten:
image

Om du har Meta Quest Pro eller Meta Quest 2 så har du idag fått en uppdatering som möjliggör att det går att använda VR-headsetet när du ligger ned.

Det blir nästan alltid svettigt när undertecknad slänger på sig grabbens Quest 2 och ibland kan det vara skönt att bara göra något avslappnat som att lyssna på David Attenborough samtidigt som man tar en tur till tropikerna. Det har fram tills idag varit minst sagt en rätt dålig upplevelse att ligga ned med headsetet i soffan men nu är detta löst. För att aktivera funktionen behöver du klicka dig in i inställningarna och gå till de experimentella funktionerna och bocka i “använd appar medans du ligger ned”.

Meta lanserar även Quest Cash senare denna månad och är ett nytt betalningssätt där du kan köpa Quest Cash till dig själv, någon annan eller så kan ditt barn fråga om de kan få lite digital valuta. Det är ett enklare sätt för föräldrar att köpa saker till sina barn och det går även att ha full koll på hur mycket som har spenderats och hur mycket pengar som finns kvar. Samt att man slipper få den där fakturan på 2 000 kronor när ens unge har gått bananas och köpt på sig en rad saker som de egentligen inte får göra. Uppdateringarna rullar ut i detta nu och borde nå alla inom ett par dagar.

Källa: Meta