Nu går det att köpa den gamla klassikern Quake II i upphottad version

Från sajten:


1997 släpptes Quake II och det var ett fantastiskt underhållande spel och nu många år senare går det att spela igen i 4K då en remaster av spelet har gjorts.

Det har gått 24 år sedan Quake II lanserades och nu är det dags igen att plocka upp geväret och skjuta sig fram som den strandsatta marinen som är omringad av otrevliga utomjordingar. I spelet kommer vi kunna spela den klassiska kampanjen med originalmusiken men de har gjort så allt ser lite vackrare ut. Spelet går nu att avnjuta i 4K i 120 FPS och de har gjort flertalet grafiska förbättringar för att finpolera det gamla mästerverket.

Utöver den vanliga kampanjen så kommer det finnas ett inkluderande Mission Pack som innehåller tidigare kampanjer men även en helt ny som de kallar “Call of the Machine”. Spelet kommer även gå att spela online och som mest beroende på spelläge så går det att mötas med upp till 16 spelare. Spelet har släppts till PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Game Pass, Nintendo Switch och PC. Spelet kostar strax över en hundring och går att köpa redan idag.

2 gillningar

Instant buy! :heart:

2 gillningar

Testa online ikväll kanske?

Älskar denna funktion!

1 gillning