Nu går det att ha Shazam på låsskärmen på din iPhone

Från sajten:
image

Shazam har fått sig en uppdatering och med det stöd för widgets på låsskärmen vilket gör att det kommer gå ännu snabbare att få reda på vilken låt det är som spelas.

Dagens ungdomar har ingen aning om hur svårt livet var utan internet och antal killgissningar som gjordes innan vi kunde Googla fram svaret på alla saker vi undrar var många. Samma sak var det när en låt spelades på ett uteställe eller på radion och man ville veta vad den hette så man kunde bege sig till skivaffären och köpa singeln. Lättare har det blivit med åren och den numera Apple-ägda tjänsten Shazam gör det busenkelt att få fram vilken låt det är som spelas. Appen har nu uppdaterats och fått stöd för widgets på låsskärmen.

Uppdateringen rullas ut i detta nu och när du har uppdaterat appen så går det att slänga in en widget på låsskärmen så du snabbare än någonsin kan få fram vilken artist och låt det är som spelas.

4 gillningar

Fick starta om telefonen för att det skulle dyka upp. :man_shrugging:

1 gillning

Och för de som icke vet, man har alltid kunnat ha Shazam i control center. Så oavsett hur man designar hemskärmen kan Shazam alltid vara en botten-swipe bort.

1 gillning

Ett tillägg är att man inte behöver ha appen installerad för att ha det i kontrollcentret. Går även bra att fråga Siri att identifiera musik utan att ha appen.

3 gillningar

Eller en toppsvepning för oss som har telefoner utan hemknapp

1 gillning