Nu går det att använda Shazam om du har hörlurar på dig

Från sajten:
image

Shazam som köptes upp av Apple för ett par år sedan är en fantastisk tjänst för att identifiera låten du hör och nu blir tjänsten ännu smidigare och fungerar om du har hörlurar på dig.

Undertecknad minns fortfarande tiden när man satt och lyssnade på en låt och var tvungen att ringa en eller flera vänner för att lyckas identifiera låten och detta var en process som kunde ta veckor ibland. Idag är det betydligt enklare och med hjälp av antingen Siri eller genom att öppna Shazam kan vi med ett knapptryck identifiera vilken låt som spelas.

Nu har tjänsten blivit ännu mer praktisk då vi kan identifiera en låt även om vi har hörlurar på oss. Nu kanske ni tänker att eftersom det är ett Apple-ägt bolag så kommer det krävas ett par AirPods av valfri sort för att få detta att fungera men det fungerar faktiskt med alla sorters hörlurar. När ett par hörlurar är anslutna så är det samma process som tidigare, tryck på den stora Shazam-knappen och inom någon till några sekunder så har du svaret på vilken låt som spelas.

Via MacRumors

1 gillning