Nu finns Homey Bridge ute till försäljning

Från sajten:
image

Nu har den tidigare presenterade Homey Bridge börjat säljas i Sverige. Med Homey Bridge går det snabbt att komma igång med det enklare smarta hemmet.

Homey Bridge som presenterades förra året har efter åtskilliga betatestar nu lanserats på den svenska marknaden. Den nya smarta hubben har stöd för Zigbee, Z-Wave Plus, Wi-Fi, Bluetooth LE, 433MHz RF och IR.

Till skillnad från Homey Pro så använder Homey Bridge företagets molntjänst för att prata med installerade enheter. Att skaffa ett konto är kostnadsfritt och appen finns för både iOS och Android. Med ett kostnadsfritt konto går det att ansluta kompatibla molntjänster utan krav på hårdvara för att komma igång.

Att komma igång med tjänsterna från Homey är kostnadsfritt men för att få ut mer av det hela rekommenderas Homey Premium som kostar 35 kronor i månaden. Utan abonnemang kan upp till fem produkter anslutas till Homey Bridge men för fler produkter och tillgång till Homey Insights behövs abonnemanget.

För dig som vill veta mer om skillnaden mellan Homey Pro och Homey finns en jämförelsetabell nedan.

Rekommenderat pris ligger på 799 kronor och den finns att köpa hos utvalda återförsäljare som exempelvis Tibber, Power, Proshop, Elgiganten, Kjell & Co samt m.nu. Den går också att köpa direkt från företagets hemsida.

Källa: Pressmeddelande

Galleri

Snacka om att få in den absolut sämsta modellen någonsin. Engångsköp av hårdvara helt beroende av prenumeration.

Men så kostar den också som ett par Netflix-abb, lite Fanta och ett par pizzor.

Och saknar Thread och Matter som "alla" vill ha och väntar på.