Nintendo har släppt nya banor till Mario Kart 8 Deluxe

Från sajten:
image

Släpp allt, stäng av datorn, spring från jobbet och plocka fram Nintendo Switchet! Första vågen av Nintendos Booster Course Pass för Mario Kart 8 Deluxe är här.

Om du är lika barnsligt förtjust i Nintendos mest fartfyllda spel som undertecknad så är helgen räddad. Nintendo presenterade sina planer för Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass under sitt senaste Nintendo Direct. Under ett helt år skall totalt 48 remastrade banor lanseras i 6 vågor innehållande 8 banor styck. Banor från samtliga tidigare spel och konsoler.

Varje våg innehåller två cuper med fyra banor vardera. Vi kommer enkelt åt banorna genom att trycka på en L/R-knapp när vi väljer cup. Där får vi en sida med dessa och de två första är nu upplåsta. Vi kan se de kommande vågorna redan men banorna är gömda och något datum för nästa våg får vi inte – så vi vet inte vad vi har att se fram emot.

Den första vågen innehåller Golden Dash Cup och Lucky Cat Cup där vi får Wii Coconut Mall, N64 Choco Mountain, 3DS Toad Circuit, GBA Sky Garden och DS Shroom Ridge. Vi får också Tokyo Blur, Paris Promenade och Ninja Hideaway från Mario Kart Tour.

Detta DLC kostar 260 kronor för hela prenumerationen av banor. Har vi Nintendo Switch Online + Expansion Pack så ingår det i vårt abonnemang helt utan extra kostnad. Via produktsidan i eShop kan vi välja att köpa eller ladda ned det gratis via Nintendo Online.

Källa: Nintendo.se

3 gillningar

Lillgrabben kommer bli så lycklig ikväll!

Söt du är, när började du kalla mig lillgrabben? :heart:

1 gillning

Var ledig med sonen i dag. :racing_car:

2 gillningar

Passande! Riktigt roligt. Även om jag fick spela själv då! :joy:

1 gillning

Det här kan till och med jag gå igång på.

1 gillning

Magiskt med nya banor!


4 gillningar

Antar att det inte kommer till Wii U versionen?

Bara jag som tycker 260 spänn är lite saftigt för några nya banor? Eller får man mervsaker som jag missat?

Det är totalt 48 banor som släpps i olika tiers fram till 2023 så 260 är knte så farligt tycker jag :slight_smile:

Är det inte dags för din fru att åka iväg så du kan klippa sonen?

Han frågade faktiskt idag :joy:

1 gillning

Från sajten:


Nästa del av DLC:t till Mario Kart 8 är på ingång och den 4 augusti kommer åtta nya banor att släppas till det populära racingspelet som finns till Nintendo Switch.

I mars fick vi åtta nya banor till Mario Kart 8, eller fick och fick – de gick att köpa. Nu är det dags för åtta nya banor och det är Kalimari Desert från Mario Kart till Nintendo 64, Mario Circuit från som gick att spela på SuperNintendo, Mushroom Gorge som fanns till Wii, Waluigi Pinball som fanns till DS, Snow Land som fanns till GBA samt New York Minute och Sydney Sprint som fanns i mobilspelet Mario Kart Tour. Det kommer även en helt ny bana som heter Sky-High Sundae men den kommer vara lite försenad.

Totalt kommer det släppas fyra delar till med nya banor och samtliga banor kommer vara släppta om cirka två år och totalt handlar det om 48 banor. Samtliga banor går att köpa för 260 kronor och då kommer man få tillgång till varje nytt DLC de närmaste två åren. Men på med racinghandskarna nu och ladda upp för den 4 augusti är det dags för nya banor.

Källa: Nintendo

3 gillningar