Netatmo Weather Station fyller 10 år

Från sajten:
image

Den välkända väderstationen från Netatmo återfinns i många av våra svenska hem. För många var detta också en tidig produkt när det gällde det smarta hemmet.

Franska företaget Netatmo lanserade sin populära väderstation för 10 år sedan och firar detta med ett videoklipp som visar hur den utvecklats tillsammans med viktiga milstolpar. Produkten som sådan har i princip sett likadan ut under alla år, enda visuella skillnaden var när logotypen förändrades men mycket mer har inte hänt på utsidan. Vem minns förresten inte appen med sitt tidstypiska utseende?

En större förändring skedde så småningom och det var när Netatmo Weather Station fick stöd för Apple HomeKit under 2019 vilket gladde många. Dock fick inte första versionen av väderstationen stöd utan bara den nyare versionen. Utöver detta har vi sett ett gäng tillbehör lanseras som exempelvis regn- och vindmätaren som gjorde att vi användare kunder nörda ner oss än mer i lokal väderdata.

I slutet av videoklippet hintas om nya funktioner till väderstationen. Någon som har en vild gissning kring vad detta kan komma att bli?

Tillhör du generationen som varit med länge när det gäller den älskade väderstationen?

Källa: Netatmo