Nanoleaf presenterar nya belysningspaneler

Från sajten:
image

Kanadensiska företaget Nanoleaf har presenterat “Shapes Triangles” – triangelformade ljuskällor som kan kombineras med deras tidigare hexagon-formade varianter.

Nanoleaf Shapes Triangles kommer i två olika storlekar (Triangels & Mini Triangles) vilket möjliggör en mängd olika former och mönster på dina väggar därhemma. De nya panelerna har en förbättrad sätt att sätta samman de olika panelerna via ett snap-on system. Det är dessutom möjligt att spegla färgerna från din tv eller monitor i realtid via funktionen Screen Mirror, för en skön och visuell upplevelse i ditt rum.

Panelerna kan visa 16 miljoner färger och du kan programmera in olika scenario via appen. Som tidigare är panelerna beröringskänsliga vilket gör att du kan ändra färger genom att röra vid dessa. Även appen har uppdaterats med ett mer intuitivt gränssnitt, en ny dashboard och tillgång till en bredare färgpalett.

Nanoleaf Triangles

Måtten på panelerna är 23 x 20 för de större och 11,5 x 10 cm för de mindre. De lyser med 20 lumen per panel och de har en livslängd på 25.000 timmar. Anslutning är via wifi 2,4 GHz b/g/n.

Nanoleaf Shapes Triangles är kompatibla med Apple HomeKit, Google Assistent, Amazon Alexa, Samsung SmartThings och IFTTT.

Nanoleaf Shapes Triangles

Nanoleaf Shapes Triangles och Mini Triangles kan beställas från deras hemsida och priset är $ 199 för stora trianglar och $ 119 för de mindre, alla säljs som 5-pack.

Källa: Nanoleaf