Nanoleaf Essentials får stöd för Adaptive Lighting

Från sajten:
image

Kanadensiska företaget Nanoleaf som vi känner till tack vare deras ljuspaneler släpper nu stöd för Adaptive Lighting till deras Essentials serie.

Via en uppdatering i deras app kan du nu uppdaterat dina Nanoleaf Essentials ljuskällor. Än så länge är det deras E27 samt LED-strip som ingår i denna serie och som får ta del av uppdateringen. Adaptive Lighting eller adaptivt ljus som det kallas på svenska är en funktion i HomeKit som ger dig olika nyanser av det vita ljuset under dagen. Tanken med adaptivt ljus är att ge dig och din kropp det vita ljus som ser till att du mår bäst och blir produktiv samt möjliggör att du lättare kan slappna av på kvällen.

Nanoleaf Essentials Light Bulb

Har du Nanoleaf Essentials hemma så är det app-version v5.2.0 som gäller för att du ska kunna uppdatera firmwaren.

Sedan tidigare har dock Nanoleaf sin egen version av adaptivt ljus, s k Circadian Lighting som ger lite mer valmöjligheter än vad som erbjuds i HomeKit. Det verkar dessvärre inte som du kan ha båda aktiva utan du får välja den ena eller den andra.

Glöm inte bort att Nanoleaf Essentials erbjuder stöd för Thread vilket ger snabbare respons i kombination med en HomePod mini. Dessutom bygger Thread ett stabilare nätverk i ditt smarta hem.

Källa: HomeKit News