Musik i duschen via vattendriven högtalare

Från sajten:
image

Kreativa människor finns det gott om och emellanåt dyker det upp en del intressanta produkter hos crowdfundingtjänsterna som Kickstarter och IndieGoGo. Ett intressant projekt som finns på Kickstarter just nu ger dig musik i duschen.

Ampere Shower Power är en nytänkande högtalare som du enkelt monterar på ditt duschhandtag eller på din takdusch vilket sen ger dig ljuv musik när du tvagar din kropp. En högtalare i duschen är väl i och för sig inte så nytänkande men här handlar det om att vattnet driver högtalaren så inga externa batterier eller annan strömkälla krävs. Vattenflödet laddar det inbyggda batteriet så inget mer krånglande med kablar och andra laddningsstationer.

Högtalaren levererar ljud i alla riktningar och är tillverkad av 100% återvunnen plast från våra hav. Ampere Shower Power kommunicerar via Bluetooth 5.0 liksom många andra högtalare på marknaden. Den sägs kunna fungera med alla existerande varianter av duschar och som grädde på moset har de även förärats med en CES 2021 Innovation Awards i kategorin “Home Audio”.

Ampere Shower Power

Högtalaren har även en inbyggd kontroll som låter sig styra musiken och då de nått sitt mål flertalet gånger om så kommer de även att erbjuda en variant med inbyggd discobelysning för de som vill ha det extra färgglatt i duschen. Det finns även en mindre högtalare som kan paras ihop med Shower Power där användningsområdet är när du borstar tänderna t ex.

Priser börjar på USD 59 och den kommer i tre olika färger; svart, krom och vitt.

Källa: KickStarter

3 gillningar

Det här faktiskt coolt.

3 gillningar

Eller hur! :heart_eyes:

Skulle vilja ha en sådan… :heart_eyes:.

Väntar på Apple ShowerPod.

Nära perfekt lösning. Addera stöd för HomeKit och den blir perfekt.

Riktig kul produkt, bra tänk.

1 gillning

Av nyfikenhet. Varför vill du ha HomeKit i en sådan.
Eller är ingen produkt komplett utan HomeKit. :joy::joy:

2 gillningar

Homekit or die!

1 gillning

Jag vill ha en timer som stänger av vattnet efter typ 10 minuter istället för något som uppmuntrar att man står kvar ännu längre. Kan man kanske få den att tjuta som ett larm efter 10 min!? :+1:

Klart det ska vara homekit i den! Inte bara att det är jobbigt med Bluetooth enheter som man behöver slå på och sen koppla upp mot för att spela musik utan det är så jäkla jobbigt att komma ihåg att koppla ner från dem!

Kan se det framför mig, jag sitter i jobbsamtal och plötsligt försvinner ljudet från telefonen för att någon ska duscha.

1 gillning

Är inte du sugen på denna ringklocka.

Har ju en från netatmo, den duger bra :wink:
Ändå ingen som vill ringa på kameraringklockor. Folk envisas med att knacka istället

1 gillning

Ljudet är väl ändå viktigast i en sån här produkt? Visst det är bra att det ecofriendly. Men jag köper hellre en bra högtalare och monterar i badrummet som ändå stödjer allt förutom naturen… :shushing_face:

Nej, allt ska in i HomeKit! :smiley:

Dessutom ger det möjlighet att styra med Siri :slight_smile:

Du får väl göra en playlist som är tio minuter lång?

Haha, därför det bankas så på dörren, har alltid trott det va laggen mellan ring å mitt homekit…

Tänker att alla tror att de slipper bli filmade om de knackar istället

AirPlay 2 är viktigare än HK i detta fall anser jag. Dock bara fördel om den går in i HK :smiley:

2 gillningar