Motorola presenterar marknadens tunnaste 5G mobil

Från sajten:
image

Motorola presenterar idag marknadens tunnaste 5G smartphone. Motorola edge 30 kommer i tre olika färger och har en tjocklek på endast 6,79 mm.

Vi får nu se marknadens tunnaste 5G smartphone och den kommer från Motorola. Nya motorola edge 30 är endast 6,79 mm tjock och har ett 50 MP kamerasystem. Skärmen är på 6,5″ och är en FHD+ OLED med 144 Hz uppdateringsfrekvens. Processorn är en Snapdragon 778G+ och ljudet kommer från 2 st högtalare som stöder Dolby Atmos.

Kamerasystemet i motorola edge 30 består av en 50 MP ultravidvinkelkamera, en 32 MP selfiekamera samt en 50 MP högupplöst kamera med autofokus (Instant All-Pixel Focus). Dessutom finner vi optisk bildstabilisering (OIS) samt inspelning av HDR10 videos med över en miljard färger.

Motorola Edge 30

Motorola edge 30 har ett batteri på 4.020 mAh och kan snabbladdas med TurboPower 30 vilket sägs ge flera timmars extra tid efter bara ett par minuters laddning. Stöd finns även för Wi-Fi 6E-nätverk.

Motorola Edge 30

Motorola edge 30 finns i tre olika färger; Aurora Green, Meteor Grey och Supermoon Silver. Rekommenderat pris är 4.999 kronor och den börjar säljas i Sverige den 9 maj.

Källa: Pressmeddelande

 

Är tjockleken mätt med eller utan kameralinsen?

Skall vi gissa. Jag säger utan!:joy:

Då vill jag säga att kejsaren är naken!

1 gillning

Gick vi inte igenom det här igår, gör den jämntjock och fyll upp med batteri, jävla reklamfolk som designar telefoner.

2 gillningar

Hur tung skulle den inte bli då.

1 gillning

Bytte från iPhone 12 till iPhone 13 Pro. Älskade den! Varför? Den är lite lite tjockare!

Skulle inte ha något emot att iPhone Pro i framtiden återgick till tjockleken på iPhone 6/7. Förutsatt att batteritiden bibehålls (går väl inte med dagens teknik).

Motorola är spännande helt klart

0.8 mm, inte mycket tjockare

Tycker detta är det största problemet med iPhone pro Max. Den är för tung. iPhone 6plus var så jäkla härlig i jämförelse.

1 gillning

Utan skal går det ju knappt i längden. Lillfingret som telefonen vilar på ömmar.

1 gillning