Motorola ger oss nästa generation moto G

Från sajten:
image

Motorola visar upp två nya smartphones som ska ge oss det som behövs i en smartphone till ett lågt pris. Med fokus på spelupplevelse och bra fotografering – Moto G50 och G100

moto G100 är storebror i den tionde generationen moto G och kommer med chip från Qualcomm Snapdragon 8-Serie med 5G-modem och WiFi 6. och ska erbjuda spelupplevelse med sin 6,7-tums skärm med bildformat på 21:9 och en uppdateringsfrekvens på 90 Hz tillsammans med Qualcomm Snapdragon Elite Gaming. Den kommer med 8GB RAM och 128 GB lagring med möjlighet att utöka lagringen med microSD-kort.

De har fokuserat på att ge kameran bättre programvara som ska ge förbättrad fotoupplevelse med 64 megapixelkamerasystem som erbjuder både vidvinkel och macro, samt en 16 MP frontkamera med möjlighet att spela in både bak och front-kameran samtidigt.

 

Motorola Ready For är en ny tjänst där vi kan koppla upp oss till en extern skärm för att kunna sköta kontorsarbete, spela spel eller ta emot våra videosamtal på en större skärm. Vi får också möjligheten att spela in detta.

 

moto g50 är lillebror och kommer med en prislapp på 2499 kronor men ska ändå ge användaren vad som behövs. Här får vi 5G och prestandan från Qualcomm Snapdragon 480, upp till två dagars batteritid med 5000mAh, kraftfull 48 MP kamera med djupsensor och macro samt en 6,5 tum stor skärm med Max Vision HD+ och 20:9 bildformat för att även här ge en bra upplevelse vid spel och video. g50 kommer i versioner med 64GB och 128GB lagring.

Motorola lägger också tyngd i att de adderar utrotningshotade språk som bland annat talas i Amazonas, sitt sekretesstänk med ThinkShield samt My UX som ger oss möjligheten att formge vårt egen UI och har svepfunktioner för splitscreen.

moto g50 kommer till i Sverige den 15 april, med ett startpris på 2 499 kronor och moto g100 den 9 april, med ett startpris på 4 999 kronor.

Via: Motorola.