Möt Mowrator S1 - robotgräsklipparen på steroider

Från sajten:
image

Robotgräsklipparna är oftast ganska likvärdiga när det gäller funktioner och utseende. Detta vill Mowrator S1 ändra på med sin ganska annorlunda design.

Mowrator S1 är en robotgräsklippare som skiljer sig en hel del från vad vi är vana vid att se. Kortfattat så ser denna ut att vara en klippare på steroider som tar sig an det mesta utan att tveka. Dess robusta konstruktion har trots detta de sedvanliga funktionerna som vi kan förvänta oss av en modern robotgräsklippare. Bortsett från en fysisk fjärrkontroll då vill säga och att den vänder på en femöring.

Den använder också ett rejält knivblad istället för de små puttinuttiga som vi är vana vid i de flesta robotgräsklippare. Mowrator S1 lär inte vinna några skönhetspriser men så länge den gör sitt jobb så kanske det går an. Utöver att klippa det mesta som kommer i sin väg så klarar den även lutningar på 70 procent vilket är mer än många andra. Är trädgården helt vildvuxen så finns det även en uppsamlare som går att tömma via fjärrkontrollen. Vill man så finns det även möjlighet att ansluta en slang om man vill “dammsuga” upp saker i trädgården.

Mowrator S1 kommer att lanseras på Kickstarter inom kort och det går att anmäla sig via hemsidan för mer information. Fast det är kanske inte så många här i Sverige som har så pass vildvuxna gräsmattor att det krävs en best som denna?

Källa: Mowrator