Mophie visar upp produkten som laddar alla dina prylar

Från sajten:
Mophie visar upp produkten som laddar alla dina prylar | Teknikveckan


image

Mophie som är kända för sina powerbanks har nu lanserat en helt ny produkt som bolaget kallar Powerstation Hub. Hubben kommer utrustad med ett batteri på 6100mAh, en 5W USB-A-port, en 15W USB-A port, en 18W USB-C PD-port och en Qi-laddare på toppen på 5W.

Med i kartongen har vi även olika strömadaptrar som går att ta med sig när man reser så det alltid går att koppla in sin Powerstation Hub. Priset ligger på 995 kronor och går att köpa redan nu på mophies hemsida och senare i sommar kommer den dyka upp hos återförsäljare.

Mophie skriver i sin pressrelease:

”-Som ledande företag inom portabla batterier och laddningsplattor såg vi behovet av att ta fram en mångsidig laddningslösning som man lätt kan ta med sig. Powerstation hub förenklar laddning av flera mobila enheter då den fungerar som ett nav för att ladda upp flera mobila enheter med USC-C PD eller trådlös laddning. Vår nya powerstation hub erbjuder flera former av laddmöjligheter när du behöver det mest. Dagarna man söker efter ett kompatibelt strömuttag i hotellrummet eller får slut på ström på flygplatsen är över, säger Gavin Slevin, General Manager, ZAGG International.”

1 gillning

6100 mAh ska det nog vara.

Är det så? Gick på pressmeddelandet jag fick imorSe.

Ett felaktigt kommatecken…

Yes, är fixat sedan länge i riktiga artikeln men ville inte uppdatera sig här av någon anledning :slight_smile:

Fortfarande fel. 6,000 är på svenska tusen gånger mindre än 6000 :wink:

Hahaha nu så!

Ska det vara helt korrekt så ska du ha ett space som tusenseperator

Ett hårt mellanslag till och med om man vill undvika radbrytning.

Finns det ingen rapporteringsfunktion om felstavningar istället för att posta i tråden?

Enklast är att kontakta skribenten direkt, i detta fall @Marcus_Attefors.

1 gillning

Verkar superintressant. Ska omedelbart kolla närmare.

Kommer recension om några veckor!

Just nu verkar det bara som att de har dem med USA-kontakter…? Har ni fått tag på en med Svenska två hål i väggenkontakt?

Inte ännu men kommer inom kort!

1 gillning

oh, nästan perfekt! Hade USB-C porten kunnat leverera mer ström, säg 60W så hade det varit en perfekt resepartner. Nu kör jag med min Satechi 75W som laddar det mesta. Den saknar dock ett inbyggd batteri och QI.

1 gillning

Kör exakt samma, Satechi 75W, och tänker också exakt samma, fanns bara inbyggt batteri och QI vore allt perfekt. Och QI är inte superviktigt, men ett inbyggt batteri vore så otroligt bra.