Mophie släpper nya produkter till dina Apple-prylar

Från sajten:
Mophie släpper nya produkter till dina Apple-prylar | Teknikveckan


image

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Först ut har vi en ny trådlös laddplatta som levererar 7,5 watt ström som du kan ladda dina Qi-kompatibla prylar på. Deras tidigare modell var gjord i någon sorts gummi men denna har en slät polerad yta och är lite upphöjd. Laddaren klarar att ladda telefoner som har mobilskal om de inte är tjockare än 3 millimeter, priset ligger på 419 kronor.

Mophie har även lanserat två nya billaddare för 12V-uttag och de är tillverakde av anodiserad aluminium och har en laddningslampa. Den ena kommer utrustad med en USB-A-port på 12W och den andra med två USB-A-portar (2x12W). Priset för den lilla laddaren är 299 kronor och den med två uttag kostar 359 kronor.

Sist ut har vi en rad nya kablar som är gjorda av flätad nylon och det är bland annat en USB-A-kabel med lightning, USB-C-kabel med lightningkontakt som stöder snabbladdning med PD. En USB-A-kabel med USB-C kontakt samt en USB-C-kabel med USB-C-kontakt. Samtliga kablar ovan finns i utförandet 1 meter eller 2 meter och priserna är från 239 kronor upp till 429 kronor.

Tillbehören går att köpa hos Mophie eller via Apple.

1 gillning