Mophie lanserar nya Powerbanks för iPhone

Från sajten:
image

Mophie har presenterat tre nya powerbanks.

De här Powerbanksen siktar in sig på iPhone-användarna då två av dem inkluderar en Lightningsladd som gömmer sig under skalet på powerbanken.

Den första är Powerstation, den har tre portar, en Lightningport, en USB-C med snabbladdning och en USB-A port för att ladda ytterligare en enhet. USB-C laddaren fungerar för att ladda upp Powerbanken snabbt, men även Lightningporten går att använda för att ladda Powerbanken. Den här kommer med snygg texturyta som påminner om de laddstationer vi tidigare sett.

Powerstation Plus skiljer sig från Powerstation genom att den har en integrerad Lightningsladd. Den här klarar av att levera 18W snabbladdning och Lightningkabeln göms snyggt under ett magnetisk lock på powerbanken.

Powerstation Plus XL är den största av de tre, och om de andre två huserade 6000 mAh så sitter den här inne på 8000 mAh. Den har samma integrerade Lightningsladd, en Lightning-ingång för laddning av Powerbanken, en USB-C ingång/utgång med PD, en USB-A utgång för att samtidigt kunna ladda ytterligare en enhet och sist men inte minst 5W trådlös laddning via Qi.

Alla tre har de fyra små LEDlamporna på sidan som berättar hur mycket juice som finns kvar i dem. De har alla Priority+ laddning vilket innebär att de laddar dina enheter före de börjar ladda sig själva om du har de inkopplade för laddning.

Alla tre går att köpa via Mophie eller via Apples egna Apple Store eller på fysiska Apple Store butiker.

Mophie Powerstation 6000 mAh €69,95/ 759kr (32h extra batteritid)

Mophie Powerstation Plus 6000 mAh €89,95 / 969kr (32h extra batteritid)

Mophie Powerstation Plus XL 8000mAh 999kr (42h extra batteritid)

De kommer i fyra olika färger, rosa, grå, blå och svart.Mophie Powerstation

1 gillning

Exakt vad jag väntat på, en PB som kan laddas med lightning. Synd att de är så ohemult dyra :face_with_rolling_eyes:

Jamen äntligen!!! Nu är dock frågan om Apple byter till USB-C i höst när jag troligen byter telefon…:grimacing:

1 gillning

Länkarna verkar gå till Zagg’s US butik och de verkar inte sälja via något EU-land. Då åker man väl på en sjuhelvetes hög importavgift om man beställer därifrån?!?

Någon stans långt ned på första sidan kan du välja location. Där finns EU Sverige. Jag tror det löser problemet. Jag ska beställa nu så vi får se.

PS. jag hittar dem inte när jag väljer EU Sverige. Måste jobba nu, så det blev inget köp.

De har inte kommit upp på den svenska sidan än, därav att länkarna går till US. men så fort de kommer upp på svenska sidan så uppdaterar vi inlägget

1 gillning

Nu finns Mophie powerstation plus universalbatteri (6 000 mAh) på Apple.se. Jag har beställt en. Så nu kan alla vara säkra på att iPhone kommer med USB-C i höst…:joy:

1 gillning

Haha japp så är de :joy:

Nu fungerar länkarna till EU-affären

2 gillningar