Moona ger en svalare kudde och hjälper dig sova bättre

Från sajten:
image

Känner du att det är svårt att sova bra kanske en svalare kudde är knepet? På Kickstarter försöker nu företaget Moona att göra nätterna skönare.

Det här med att sova gott är en förutsättning för att vi människor ska kunna fungera om dagarna. Sover du inte gott så presterar du heller inte så bra oavsett om det är studier, arbete eller om du bara ska vara trevlig. För lite eller för dålig sömn gör oss trötta, slöa och ibland även griniga. Detta försöker företaget Moona (vi vet, inte världens bästa namn i Sverige) att fixa med sin innovation som gör kudden svalare och därmed att vi sover bättre.

Moona

Nu är det andra generationen av Moona som kan stöttas via Kickstarter. Moona 2 ska vara enkel att installera genom att placeras på nattduksbordet bredvid sängen där du sover. Därefter stoppar du in en liten matta av memoryfoam i din kudde och ställer in när du vill vakna.

Från enheten, som fylls med vatten, cirkulerar sedan vattnet via en slang in till din kudde och ser till att huvudet inte blir för varmt under natten. När det sedan är dags att vakna så ska detta ske naturligt och din start på dagen bli den bästa.

Känner du att du behöver sova bättre så kan du stötta projektet på Kickstarter och just nu börjar priserna på ungefär 279 amerikanska dollar. Leverans är beräknad att ske i juli 2023.

Källa: Moona