Meross släpper mysbelysning med Apple HomeKit

Från sajten:
image

Företaget Meross syns mer och mer i samband med att Apple HomeKit nämns. De har släppt ut ett antal produkter med stöd för just HomeKit och verkar satsa benhårt på detta.

Nu har de presenterat en stämningsbelysning, eller myslampa om det är ett bättre ord, vid namn Meross Smart Wifi Ambient Light. En cylinderformad historia som ansluter till ditt nätverk med wifi (2,4 GHz) så ingen extra hub behövs.

Lampan ger såväl olika temperaturer av vitt ljus som massor av färger och specifikationerna säger 2700 K varmt ljus och 6700 K kallt ljus samt flerfärgat ljus med 16 miljoner färger. Upptill finns en manuell kontroll för val av färg eller ljus likväl som den kan styras via Meross-appen. Knappen sägs fungera enligt ett tryck, dubbeltryck samt längre tryck vilket ska vara tillräckligt för övergripande kontroll och styrning.

Meross Smart Wifi Ambient Light fungerar dessutom med Google Assistent, Amazon Alexa, SmartThings och IFTTT för er som hellre använder dessa system.

Meross Smart WiFi Ambient Light Apple HomeKit

Priset landar på $39.99 och den kommer troligtvis att finnas för beställning via Amazon där de redan säljer många av sina andra produkter. Troligtvis först i USA och sedan i Europa.

Källa: Meross

Har sett att många säljer smarta lampor i dessa utförande. Jag fattar inte varför. Så smaklöst fula!:joy::joy:

2 gillningar