Meross Doorbell är ringklockan med 300 meters räckvidd

Från sajten:
image

Är du sugen på en ringklocka för dörren som inte behöver vara smart. Meross har lanserat två versioner av sin Doorbell MD110 med 300 meters räckvidd.

Kinesiska företaget Meross har utökat sitt sortiment med en ringklocka för hemmet, Meross Doorbell MD110. I normala fall så är Meross mer kända för att producera prylar för våra smarta hem men har även lite mer vanliga, mindre smarta produkter i sitt sortiment. Värt att tänka på är att denna produkt inte kan kontrolleras eller styras via Meross-appen.

Meross Doorbell MD110 erbjuder en mängd olika funktioner och kan paras med flera olika mottagare vilket kan vara bra om du bor stort. Själva mottagaren har en inbyggd LED-indikator som visar siffrorna 0 till 9 vilket används för att välja mellan olika ringtoner för olika dörrar i hemmet i de fall flera ringklockor används.

Enheten har kapslingsklass IP55 för utomhusdelen och denna kan användas i temperaturer mellan -20 °C och 55 °C. Det finns totalt 58 olika ringmelodier att välja på och fyra olika nivåer på volymen (max 110 dB) samt en mute-funktion. Räckvidden är rejält tilltagen och den klarar upp till 300 meter mellan de båda enheterna.

Rekommenderat pris ligger just nu kring 148 svenska kronor och den finns i ett svart och i ett vitt utförande som då heter MD111.

Källa: Meross

Galleri