May the 4th hos LEGO är igång

Från sajten:
image

Den fjärde maj är den internationella Star Wars-dagen. Uttala ”May the 4th” lite långsamt så kan du kanske lista ut varför.

Lego har gjort en stor grej av May the 4th de senaste åren och i år är inget undantag. Med tjuvstart första maj och fram till söndag får vi dubbla poäng på alla Star Wars-köp. Handlar vi för mer än 480 kronor får vi en liten X-Wing i polybag på köpet, handlar vi för över 1000 kronor får vi ett dedikerat silvermynt och handlar vi för 1750 kronor så får vi en fantastisk liten miniatyr av dödsstjärnan.

Handlar vi dessutom i en officiell Lego-butik får vi hela fem gånger poängen på vårt köp, som sen kan nyttjas för presentkort och belöningar på Legos hemsida. Vi kan också använda våra VIP-poäng för att låsa upp rabattkuponger på utvalda set för att spara upp till 1300 kronor.

Självklart bjuds det också på en del nyheter. Den största nyheten består av en ny X-Wing i Ultimate Collection-serien med 1949 bitar och en prislapp på 2599 kronor. Tillsammans med nya dioraman, en Destroyer i miniatyr tillsammans med några andra och redan visade set.

Nya produkter

Via: LEGO.

2 gillningar

Lilla Deathstar var riktigt fin!

Verkligen! Grym kombo tillsammans med den lilla destroyern med! :heart_eyes: