Marshall lanserar ny mindre högtalare

Från sajten:
image

Marshall har i dag lanserat en ny högtalare vid namn emberton.

Marshall emberton

Det är en mindre högtalare för varma sommarutflykterna.
Marshall emberton

Högtalaren har samma formspråk som vi är vana vid att se hos Marshall. Den kommer i svart färg och har en bluetooth parningsknapp (ble 5.0), batteriindikator och endast en guldfärgad knapp mitt på för att styra kontrollerna. Men det gör inget att den bara har en knapp, för högtalaren går att koppla till Marshalls app för att rätta till så högtalaren spelar optimerat för din musikstil

Marshall emberton

Högtalaren mäter inte mer än 68 x 160 x 76 mm och väger in på endast 0.7 kg. Högtalaren har en IPX7 klassning vilket betyder att den skall klara av ”30 minuter nedsänkning till ett djup av 1 m mätt vid botten av anordningen, om anordningen är högre än 85 cm, ska det vara minst 15 cm till toppen av anordningen.”

Högtalaren har två 2″ 10 W full range och två passive radiators, kan spela 87dB och ska ha en batteritid på 20+ timmar. Högtalaren riktar högtalare både fram och bak och ger enligt Marshall ljud i 360°.

Emberton kostar 1595 hos Marshall

" as always, these speakers aren’t made from the amp company, but rather Zound Industries ](http://www.zoundindustries.com/) licensed consumer business"

Att Zound-industries står bakom Marshal-varumärket är svårt att missa med tanke på hur mycket det stormat runt det bolaget :slight_smile:

1 gillning