Macradion: BankiPad

Från sajten:
image

Äntligen slutet på veckan och vad passar då inte bättre än att luta sig tillbaka i en hängmatta, korka upp en kall öl och lyssna på det senaste avsnittet av Macradion.

Denna vecka har Marcus blivit med iPad Pro och det nya Magic Keyboard och han har tidigare sågat prislappen men får äta upp det uttalandet. Dennis har bevakat nyheterna på Apple TV+ och pratar om den nya serien Central Park och vad som komma skall. Mathias har blivit med smart ringklocka men ingen verkar förstå att det är en ringklocka utan alla som besöker honom väljer istället att knacka på dörren. Nu när värmen har kommit så pratar vi även om Xiaomis senaste fläktar som säljer som solsken i Dennis webbutik.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Du som är Patreon får även podden helt reklamfri varje vecka! Du hittar podden på bland annat:

Apple Podcasts
Spotify
Acast

Du kan även följa Macradion direkt på Facebook.

3 gillningar

Även om jag tror @Sevis menade en sådan här:
bild
Så gillar jag hur det slutade med en bankomat :grin:

1 gillning

Det gjorde vi alla :joy::money_with_wings:

1 gillning

Haha, instämmer! :joy:

För info. Man behöver INTE återställa telefonen för att ta bort JB fixat med AltStore.
Räcker med att man tar bort profilen, tar bort uncover i appen AltStore, avinstallerar AltStore med datorn genom att trycka på AltStore i aktivitetsfältet och väl avinstallera.

Ordningen kanske inte är den rätta men återställa telefonen behöver man inte göra :slight_smile:

2 gillningar