Macradion: Apple skall hålla låda

Från sajten:
image

Vi förväntade oss stora nyheter från Apple i veckan, det blev inte riktigt ett antiklimax men nästan. Vi blev i alla fall inbjudna på event den 15 september och förväntningarna och peppen är på topp. Dessutom pratar vi Apple Arcade med surrondljud i små fula hörlurar, försöker nysta ut om hörlurar från Sonos är en bra idé och så fortsätter Severyds Genvägs-skola.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Du som är Patreon får även podden helt reklamfri varje vecka och kan titta på oss live när vi spelar in avsnittet varje måndag 21:00! Du hittar podden på bland annat:

Apple Podcasts
Spotify
Acast

Du kan även följa Macradion direkt på Facebook.

 

2 gillningar

Har inte hunnit lyssna ännu. Ni har fått konkurrens av En podd om teknik, som också hade ett nytt avsnitt ute nu. Lyssnar i morgon och avgör vilken podd som får högsta prio till nästa vecka.

1 gillning

Angående eventet och att det står 2 timmar när man lägger till det i kalendern. Så har det sett ut dom senaste åren. Betyder egentligen ingenting.

Kunde du inte sagt det innan vi spelade in :joy:

Tänkte inte på det. :man_shrugging:

1 gillning

Känns som Severyd saknar sina HomePods!:joy:

1 gillning

Sluta :rofl::cold_face: Men du har rätt…

1 gillning

Antar att valet blir svårt för @Sevis eftersom Kanal 9 kör ”Ullared” samtidigt som eventet.

1 gillning