Macradion: AirPodus Maximus

Från sajten:
image

AirPods Max steg ned från himmelen med hjälp av ett pressmeddelande innan inspelningen.

Mycket tid av detta avsnitt går så klart åt till att beskriva detta nykomna mirakel. Samtidigt som Dennis äntligen fått sin nya telefon men är deprimerad för att han redan skadat sitt skal samma dag som han köpte det och Mathias har mest ångest och minneslucka. Så ett uppryckande avsnitt utlovas!

Missa för allt i världen inte att både Macraradions och Teknikveckans julkalendrar är igång. Många fantastiska klappar utlovas.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Du som är Patreon får även podden helt reklamfri varje vecka och kan titta på oss live när vi spelar in avsnittet varje måndag 21:00! Du hittar podden på bland annat:

Apple Podcasts
Spotify
Acast

Du kan även följa Macradion direkt på Facebook.

1 gillning

Apple Store i Istanbul är en favorit.

2 gillningar

Galet vackert! Vi får ta och åka dit Atte och Sevis!

Istanbul har man ju varit så mycket och mellanlandat i, fan att jag inte vetat om det här. Blir ett besök nästa gång helt klart!

1 gillning

Jag gör lite research för en video. Hur ser ni på att Apple har butiker i Turkiet, Kina och andra demokratisk högt tvivelaktiga stater?

Har inga större problem med det. Skall man gå till botten av vad man anser vara okej länder eller inte blir det lätt att många faller bort. Och åsikterna kommer variera från person till person. Märkte dock när vi åkte till Istanbul för ett år sedan att många reagerade på det. HUR KAN NI ÅKA TILL TURKIET?
Jag tycker man får skilja lite på stat och land.
Det finns många länder som jag besökt som jag inte sympatiserar med statsskicket och politiska läget.

Vilka stater är okej?
Är USA, Thailand, Polen, Ungern, Brasilien, Dubai okej…

Jag tror inte riktigt på att bojkotta länder utan tror mer på att folk från olika delar, religioner, synsätt runt om i världen träffas.

1 gillning

Tack för svar!

Inte värre än att de har en butik i Malmö. :wink:

1 gillning

Där kom den!:joy:

1 gillning