Logitech G lanserar lyxlurarna Astro A50 X

Från sajten:
image

Astro A50 X är Logitech G’s senaste tillskott och detta är deras crème de la crème-lurar som är gjorda för dem som vill ha extra allt, men som även är villiga att betala för det.

Astro A50 X kommer med deras Playsync-teknik som underlättar för den som har flera olika konsoler hemma. Genom att trycka på en knapp så går det att para hörlurarna till sin Xbox Series X|S, PS5 och PC eller Mac. Hörlurarna kommer levererade med en basstation som har både USB-C och HDMI 2.1-uttag vilket gör att hörlurarna kan leverera okomprimerat ljud med upp till 24-bitars återgivning. När headsetet är dockat i basstationen så känns detta av och ljudet kommer då från tv’n. Om vi plockar upp hörlurarna så kommer ljudet automatiskt förflyttas till hörlurarna vilket är en rätt smutt lösning.

Batteritiden ligger på 24 timmar och laddas automatiskt upp när vi placerar hörlurarna på basstationen. Ljudet är bra viktigt men om man spelar online så är en vettig mikrofon viktigt. A50 X kommer integrerad med en högupplöst 16-bitars 48 kHz Lightspeed-mikrofon som ska ge ett bredare spektrum av ljud och ge en hög kvalité och klarhet. Prislappen ligger på 4 699 kronor och kommer att gå att köpa från den 22 december.

Galleri