LOCAL lanserar tropisk Seltzer

Från sajten:
image

Det har blivit allt mer poppis att dricka en Hard Seltzer, det vill säga alkoholhaltigt smaksatt vatten och nu släpper LOCAL en ny, tropisk smak.

Alkoholhaltigt smaksatt vatten har blivit väldigt populärt på grund av sitt låga socker- och kolhydratinnehåll och LOCAL lanserar nu LOCAL Hard Seltzer Tropical. Det alkoholhaltiga vattnet har smaksatts med ekologiska aromer av mango och ananas och alkoholhalten ligger på 4,5%.

En frisk törstsläckare som dessutom har ett lågt kaloriinnehåll har visat sig ha en större efterfrågan än vad vi vågat drömma om. Med lanseringen LOCAL Hard Seltzer Tropical har vi fått till en somrig smak som dessutom är baserad på enbart ekologiska ingredienser vilket är spännande och i linje med den clean label-trend som råder” säger Marcus Friari, produktchef för LOCAL på Galatea.

Produkten kommer att finnas över hela landet i Systembolagets sortiment med start den 11 juli och en burk på 33 centiliter kostar 21,90. Vill du beställa hem den eller läsa mer kan du göra det på Systembolaget.

Via Pressmeddelande

2 gillningar

Tacka vet jag Explorer och Cola zero :ok_hand:

Haha helvete så obehagligt det lät :joy:

Allt för alkoholen :innocent:

Man dricker väl inte grogg för att det ska kännas nyttigt?

En riktig hälsofylla är @Thors favorit :joy: