Ljuspanelerna Nanoleaf Skylight finns att köpa nu

Från sajten:
image

På förra årets elektronikmässa CES i Las Vegas presenterade Nanoleaf sina nya ljuspaneler. Efter det hände inte så mycket men nu finns de till försäljning.

Kanadensiska företaget Nanoleaf presenterade förra året sina ljuspaneler för det smarta hemmet. Därefter hände inte så mycket men i samband med årets elektronikmässa så lanserades de också och kan nu förbeställas.

Till skillnad från många andra ljuspaneler så stöder dessa också färg vilket kan ge en mängd kreativa lösningar i hemmet när det gäller belysning. Varje fyrkant har en ljusstyrka på 1 400 lumen och livslängden ligger på 25 000 timmar.

De ska ha stöd för såväl Matter som Apple Home samt övriga funktioner som är kända från belysningsprodukter från Nanoleaf. Upp till 100 paneler kan sammankopplas. Tack vare Matter kan de även användas med övriga plattformar som Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings samt Razer Chroma och IFTTT. De ansluts till ditt wifi-nätverk.

Ett startpaket med tre paneler kostar 249 euro och det finns även 6-pack, 9-pack, 12-pack samt individuella paneler att beställas från deras hemsida.

Källa: HomeKit Authority

Det här kommer bli dyrt...

1 gillning