Liten ljudmaskin hjälper dig att sova

Från sajten:
image

Amerikanska företaget Hatch tar fram prylar som hjälper oss att sova och vakna skönare. Utöver väckarklockor med inbyggd belysning så släpper de nu en ny produkt – Hatch Rest Mini.

Under nyligen avslutade CES 2021 presenterades Hatch Rest Mini, en liten och förvisso osmart produkt som ska hjälpa dig att slappna av när du behöver vila. Den ser ut som en liten högtalare och har ett par fysiska knappar upptill för “Play, Stop, Skip” samt volym som styr enheten. Vad den gör är att spela upp olika typer av vitt brus, ljud från vatten, hav, vind, regn men även från en fön eller hjärtljud.

Detta är i och för sig ljud som du kan få fram via en smart högtalare men lämpar sig nog bättre för de som inte vill ha just en smart högtalare men möjlighet att koppla av. Äldre människor eller bara i barnens rum och prislappen på $39,99 är inte avskräckande och kan vara värt pengarna för att somna lättare.

Hatch Rest Mini

Hatch Rest Mini kopplas till ditt wifi-nätvker och kan kontrolleras från en mobiltelefon via en app (Android & iOS) där du kan ställa in timers och annat. För just barnfamiljer planerar företaget att släppa ett abonnemang under året där du kan lyssna på sagor eller musik för barn så de somnar lite enklare. Just abonnemangstjänsten blir väl primärt avsedd för den amerikanska marknaden.

Källa: Hatch

Varför lägger dom inte en video på hur det låter?

Då somnar du ju. :joy::joy::joy:

1 gillning

Ingen fara. Jag har provat med vågor- och regnljud. Det fungerar inte. Blir bara stressad. Det enda som hjälper just nu är tråkiga podcaster i låg volym.