Linxura är den ultimata kontrollen för smarta hem

Från sajten:
image

Styrning av det smarta hemmet kan göras på otaliga sätt vilket är positivt. Ibland vill man dock ha en enklare väg framåt vilket Linxura sägs utlova med sin produkt.

Linxura Smart Controller är en ny smart kontroll för ditt hem som sägs förenkla livet en hel del. Enligt presentationen av Linxura Smart Controller så ska den kunna hantera det mesta i ditt smarta hem. Det rör sig om en programmerbar smart liten kontroll med inbyggd display som ska ha en intuitiv ring för att styra dina enheter.

Det finns möjligheter att styra via enkeltryck, dubbeltryck, långt tryck samt vridfunktion via det inbyggda klickhjulet. Displayen som är centrerad visar upp vilka enheter som styrs, fyra olika kan visas åt gången. Det finns ett väggfäste till kontrollen vilket gör att den kan tas med runt om i hemmet.

Linxura Smart Controller fungerar med Amazon Alexa, Google Home, IFTTT, Sonos samt en del andra tillverkares produkter men dessvärre verkar det inte vara en komplett lösning så här långt. Fler produkter och plattformar sägs tillkomma till produkten som än så länge enbart säljs i USA.

Rekommenderat pris för Linxura Smart Controller är 99 amerikanska dollar och mer information finns att läsa på hemsidan.

Galleri