Lenovo släpper ny smart klocka

Från sajten:
image

Lenovo släppte häromåret en smart väckarklocka med display som förenklade din vardag med hjälp av Google Assistent. Nu är det dags för uppföljaren som nu visar mer information på displayen.

Lenovo Smart Clock Essential visar inte bara tiden utan även dag, temperatur samt vad det är för väder (om än något förenklat). Det verkar som att en del av funktionerna på föregångaren försvunnit när det gäller sådant som man hade åtkomst till via pekskärmen.

Lenovo Smart Clock Essential

Information nämner också att det nu finns en nattlampa på baksidan vilket säkert uppskattas hos en del användare. Här finns också ett USB-uttag samt en 3W 1.5 inch högtalare för lite musik på lägre volym.

I övrigt verkar specifikationerna vara snarlika vad avser storlek på displayen, 4″ samt den grå, tygklädda finishen. På ovansidan finns det ett fåtal knappar för att ställa in timers samt för att kontrollera volymen på högtalaren.

Då vet vi också varför priset på den äldre sänktes under sommaren. Positivt är att uppföljaren får ett betydligt lägre pris på $49,99.

Källa: TheVerge

Hur får man tag på den här rackaren då? :grinning: