LEGO lanserar Star Wars-bok för 2000 kronor

Från sajten:
image

Lego fortsätter att fira Star Wars 25-årsjubileum och förbereder inför fjärde maj.

Den fjärde maj smäller det, då är det May the 4th och Lego har firande mellan första och femte maj. Det kommer släppas en hel del nyheter, vi får dubbla poäng när vi handlar och vi får också Star Wars-presenter, tre stycken om vi handlar för över 1900 kronor.

Men något som vi inte såg komma var att de lanserar en bok som går att boka under detta firande. En coffee table book med namnet The Force of Creativity. En bok med 312 sidor full med illustrationer, bilder, fakta och intervjuer med över 50 arbetare som jobbat med Lego Star Wars under åren – från byggset, filmer till tv-spelen.

Vi får en unik inblick i designarbetet från idé till färdiga produkter och produktioner. Denna lyxiga bok skall vara en tidskapsel och historiebok för framtiden. Den kommer också med unika samlarobjekt som affischer, bygginstruktioner och en kopia av inbjudningslådan till Toy Fair 1999, där Lego Star Wars först presenterades för 25 år sedan.

Ett stycke Legohistora helt enkelt, till det nätta priset 1989,90 kronor. Boken är begränsad och kan bokas från och med första maj, för att sedan levereras 20 juli 2024.

Via: LEGO.

Galleri

Hur många bokar vi @Esse? :joy: