LEGO ger oss mer Vänner

Från sajten:
image

LEGO ligger inte på latsidan när det kommer till samarbeten och mer avancerade byggen för oss som fyllt 18 år – nu kommer andra setet från Vänner.

LEGO har tidigare gett oss cafét Central Perk (#21319) från vännerserien och nu kommer också Lägenheterna från Vänner (#10292). Det nya setet består av Joey och Chandlers samt Monica och Rachels lägenheter tillsammans med en liten trapp-del som vi kan sammanfoga dessa med. I asken får vi 2048 bitar, 7 figurer och en massa historier och minnen från serien.

Gömda i byggnationen hittar vi Phoebes hemska Gladys-tavla, de klassiska La-Z-Boys-fotöljerna, flera thanks giving-minnen, när Ross eldar upp Phoebes dockhus, chopstick-pinnen för att se om ´ugly naked guy´ är vid liv och den stulna cheesecaken i trappuppgången. Tillsammans med detaljer som den snygga keramikhunden och ´The Chick and The Duck´. Som Vännerfans går vi verkligen igång på detta.

Första juni lanseras setet, men för den som är VIP-medlem finns den att beställa från 19 maj på LEGOs hemsida till en prislapp på 1899 kronor – om en vecka med andra ord!

Via: LEGO.

3 gillningar

Ge oss Seinfeld eller The Wire så köper jag direkt!

2 gillningar

Seinfeld lär ju inte vara en omöjlighet! Vore kul! :joy:

1 gillning
2 gillningar

Fantastiskt! Hoppas det kommer snart!

Sök på den här också :sweat_smile:

2 gillningar

Nu finns ju Dödsstjärnan redan i och för sig :slightly_smiling_face:

2 gillningar