Kontrollera dina Hue-lampor med stil

Från sajten:
image

Nu ser det ut som vi äntligen börjar få lite snyggare styrningar till våra smarta hem. Snygga Violet Smart Switch dyker upp för att kontrollera Hue och Sonos.

Det är tyska hemsidan HueBlog.de som snappat upp en ny produkt vid namn Violet Smart Switch. En inbyggnadskontakt med färgdisplay som ser riktigt trevlig ut och som används för att styra belysningen i ditt hem. Den kommer att kosta runt €140 så kanske inte något för alla hem men håll med om att den väcker ett visst begär.

Violet Smart Switch tillverkas av ett brittiskt företag och ansluts till ditt smarta hem via WLAN eller en nätverkskabel samt en neutralledare. Det går sedan att styra scener från Philips Hue via den touchdisplay som finns inbyggd i enheten. Totalt kan du styra 7 olika scener via displayen samt justera ljusstyrkan via denna.

Violet Smart Switch Sonos

Som en liten extra bonus så kan du även styra musiken via denna, då är det Sonos som gäller. På displayen syns albumomslag och sedan sedvanliga kontroller för musiken. Upptill i displayens överkant kan även väder och tid visas.

Är du sugen kan du läsa mer på företagets hemsida här. Upp med händerna alla ni som funderar på att köpa en och vad tycker ni om den?

Källa: HueBlog.de

3 gillningar

De ville inte sälja till mig, utanför UK… Håller tummarna för att de löser detta snart…