Kommande mobil från Xiaomi kan ha intressant kamera

Från sajten:
image

Xiaomi fortsätter att överraska marknaden med nya mobiler. Nu har bilder börjat dyka upp på deras kommande mobil, Xiaomi 12 Ultra.

Kinesiska Xiaomi skämmer bort oss med nya mobiler och utöver Redmi så finns givetvis deras egna Xiaomi också. I början av året lanserades en del olika modeller i deras 12-serie och nu ser det ut som att denna utökas ytterligare. Nu har det börjat dyka upp bilder och rykten kring deras kommande smartphone som ser ut att få namnet Xiaomi 12 Ultra. Det som är mest iögonfallande med denna nya mobil är kameran som tar upp en stor del av mobilens baksida. Vid första anblick ser det ut som en spisplatta men det vid en närmare titt så rör det sig om flertalet olika kameramoduler, närmare bestämt fyra stycken är huvudkameran är placerad i mitten. Utifrån läckta bilder så är Leica med och levererar tekniken för kamerorna.

Xiaomi 12 Ultra

Mobilen ryktas få en Snapdragon 8 Gen 1 Plus processor och den kommer i två olika färger; Matte Black och White. Bilderna visar att ljudet kommer från Harman Kardon och mobilen har en stilren baksida med logotypen nertill.

Xiaomi 12 Ultra
Börjar de nya mobilernas kameramoduler att ta för stor plats på baksidan och är det okej att de sticker ut mer och mer tack vare detta?

Källa: XiaomiToday

Ser det ut sådär är det inga problem.

2 gillningar

Och blir kameran också bättre är det ju inga problem. Så länge inte kameran bygger för mycket på höjden. Sedan får ju den inte ta upp för mycket plats så den blir svår att hålla.