Kombinera spel med hårdrock på bästa sätt

Från sajten:
image

Gillar du hårdrock och gillar du gaming? Då är nya spelet Daisys Revenge ett givet alternativ för dig!

I tider med Covid-19 och en mer eller mindre stendöd konsertscen är det dags att vara kreativa. Nu har The Dead Daisies”, ett kollektiv av rocklegendarer från Deep Purple, Black Sabbath, Ozzy Osbourne och Whitesnake uppfunnit ett nytt sätt för rockers att strömma livemusik. Spelet “Daisys Revenge” släpps idag på Appstore och låter dig upptäcka och strömma ny musik i form av en konsert under tiden som du spelar på mobilen.
“Daisys Revenge” sägs vara det första spelet av sitt slag i musikvärlden och är en modern tvist av klassiska spelet “Duck Hunt”. Under tiden som du spelar får du ta del av ny musik så en kombination av det bästa i vår värld – hårdrock och spel!!!
Spelet “Daisys Revenge” uppstod som ett resultat av pandemin som avbröt alla turneer 2021. Som bekant är livemusik livsnerven inom rockmusik och musikerna bakom “Daisys Revenge” kom på ett innovativt sätt att ha direktkontakt med rockfansen medan de väntar på att live-konserterna skall återupptas. Inspirerade från musiken av rockgruppen The Dead Daises, tar hjältinnan Daisy med spelaren på uppdrag till tonerna av hitlåtarna från bandets senaste album “Holy Ground”.


Vill du rocka loss nu så är spelet gratis att ladda ner för både iOS och Android. Vad väntar du på?

Källa: Daisys Revenge