”Killers of the Flower Moon” kommer till Apple TV+ den 12 januari

Från sajten:


Den kritikerrosade “Killers of the Flower Moon” kommer göra intåg på Apple TV+ nästa vecka, närmare bestämt den 12 januari.

Filmen som har gått på bio ett tag nu har redan samlat på sig 7 Golden Globe Award-nomineringar så kombinationen av Martin Scorsese och Leonardo Di Caprio bär ännu en gång frukt. Filmen baseras på David Granns bok med samma namn och i filmen befinner vi oss i 1920-talets USA i Oklahoma där det pågår en hel del mord i den oljerika delen av USA.

Utöver “Killers of the Flower Moon” som kommer nästa vecka den 12 januari så kommer även den löjligt efterlängtade “Masters of the Air” den 26 januari.

Källa: Apple

2 gillningar

Från sajten:


Idag har “Killers of the Flower Moon” premiär på Apple TV+ så har du inga planer för fredagskvällen så vet du att det bara är att köpa hem lite snacks efter jobbet och bänka dig i soffan.

Filmen som har gått på bio har blivit hyllad och fått flertalet nomineringar och filmen baseras på David Granns bok med samma namn och tar oss till Oklahoma på 20-talet där det sker flertalet mord som är kopplade till något som kan generera massor av pengar – olja. Filmen är gjord av Martin Scorsese och i huvudrollen hittar vi Leonardo Di Caprio men även Robert De Niro, Brendan Fraser, Lily Gladstone och Jesse Plemons.

Filmen har i skrivande stund ett betyg på 7,8 på IMDB och förbered dig på att ha en stor skål popcorn redo och en stor läsk (eller ett par öl för den delen) då filmen är 3 timmar och 26 minuter lång.

Årtiondets viktigaste nyhet.

1 gillning