Kenwood lanserar MultiPro Touch – blender och matberedare i ett

Från sajten:
image

Om det går att göra matlagningen enklare så är det tacksamt och det vill Kenwood göra med sin nya MultiPro One Touch som löser det mesta i köket – förutom disken.

MultiPro One Touch är både en blender och matberedare och det finns förinställda funktioner för att bland annat knåda deg, göra pesto, blanda smet, göra smoothies och krossa is. Precis som med Kenwood MultiPro Go som vi testade i höstas så går det att hacka och riva både ost och grönsaker direkt på tallriken vilket är förbannat smidigt.

Människor lever idag i högt tempo och denna produkt är utformad just för att leverera perfekta resultat, snabba upp förberedelseprocessen och spara tid. MultiPro OneTouch är både en matberedare och blender, den kompromissar inte på någon funktion. Genom att erbjuda både mångsidighet och stöd till hemmakockar, möjliggör den snabb och enkel förberedelse av maträtter och drycker med bara ett tryck. säger Margita Westeus, Senior Varumärkeschef på Kenwood Sverige.

Med MultiPro One Touch går det även att göra sin egna förinställning om det är något man lagar frekvent och då går det att programmera en serie hastigheter om så önskas. Den kommer även med en digital våg så vi kan väga det vi lagar och med i paketet har vi även en 1,5 liters blender så vi kan göra en hälsosam drink eller varför inte en kalorifylld milkshake. Prislappen ligger på cirka 2 3oo kronor för matberedare och blender och för 2 500 kronor får vi matberedare, blender och en personlig blender om vi vill göra en dryck till bara en person. Den går att köpa i utvalda butiker och på Kenwoods hemsida.

Via pressmeddelande