JBL tar med sig musiken till virtuella världen Roblox

Från sajten:
image

JBL Land på Roblox låter användare upptäcka, producera och skapa sitt eget personliga “Sound”. Musiken står i centrum när JBL tar steget in i den virtuella världen.

JBL Land på Roblox ansluter till digital-first-generationen i en ny virtuell värld. Denna värld består av ljud, kreativitet och digitalt självuttryck där spelare erbjuds att upptäcka, producera och fira sitt personliga ”Sound”.

JBL Land är designat som ett levande utrymme där användare bland annat kan spela spel, tjäna och upptäcka ”Soundbytes”. Detta är korta ljudbitar som kan vara allt ifrån ett reggaeton-beat, till ett valp-woof eller det ikoniska JBL ”Power-up”-ljudet. Ljudbitarna kan sedan mixas ihop av spelare för att skapa sina egna unika låtar. Spelare kan därefter addera sina ljud till jukeboxarna som är utspridda över hela landet, där de kan upptäckas och firas av andra.

Det kommer att finnas en dedikerad JBL Shop för varor, där kan spelare spendera sin JBLZ- eller Robux-valutor på exklusiva virtuella föremål som hörlurar och bärbara högtalare för sina avatarer. Det kommer att finnas tre dynamiska spel, var och ett utformad för att leverera roliga, engagerade upplevelser som visar upp ljudets kraft.

Källa: Pressmeddelande