iPhone 14 kan komma med ”High End” selfiekamera

Från sajten:
image

Att Apples frontkamera på iPhone lämnar mycket att önska är inget okänt. Men nu kan det bli ändring på detta. Enligt rykten har Apple övergett en kinesiskt leverantör med de “Low-End” kamerorna som sitter i våra iPhones till fördel för en “High-End” kamera från LG innotek.

Det är iDownload som skriver: Apple har lagt ner en kinesisk leverantör på grund av kvalitetsproblem. Istället kommer iPhone 14 enligt uppgift att integrera en ny kamera utvecklad av leverantören LG Innotek, vilket markerar första gången Apple använde en sydkoreansk leverantör för selfiekameran.

Ryktet baserar sig även på att Innotek nyligen startat massproduktion av komponenten i Sydkorea.

Etnews rapporterar om kvalitetsproblem med frontkameran från den kinesiska tillverkaren; Apple planerade ursprungligen att installera LG Innoteks produkter på den främre kameran på iPhone 15, som är planerad att släppas nästa år, men flyttade nyligen snabbt fram schemat. Det är underförstått att det har förekommit kvalitetsproblem från kinesiska kameratillverkare under kvalitetstesterna.

Den nya kameran ryktas hantera dåliga ljusförhållande bättre, ha autofokus och fler förbättringar.

Via: iDownload

Källa: ETnews

Ingen vill se foto av min höga ände.

Selfies är väl inte så viktigt för egen del. Men samtidigt så är det många som gillar det. Så bra att de anpassar sig ändå.