Integration av Nest Protect i Google Home nära?

Från sajten:
image

Det har pratats om det länge men nu ser det kanske ut att vara på gång. Stöd för brandvarnarna från Nest Protect i Google Home alltså!

Nest Protect har levt sitt eget liv utanför Google Home en längre tid nu trots ihärdiga löften från företaget att lösa det för användarna. Nu ser det ut som att något är på väg att hända enligt hemsidan AndroidPolice som hittat spår av Nest Protect-produkter i Google Home-appen. För att tala klarspråk så handlar det primärt om deras smarta brandvarnare som inte haft stöd i Google Home trots att det är samma företag som står bakom de båda varumärkena. En del användare har sett enheterna vara valbara vid skapande av rutiner vilket i så fall skulle vara på tiden för att tala ren skånska.

Att brandvarnarna från Nest Protect skulle få stöd i Google Home har det talats om länge och detta har också bekräftats av företaget tidigare. Dock utan att ange någon form av tidsplan för det hela vilket fått användare att fundera på om det någonsin skulle ske. Google ser ut att ha en större uppdatering på gång för sin app till det smarta hemmet så det är inte helt omöjligt att det sker i samband med detta.

Källa: AndroidPolice