Instagram har nu två nya kronologiska möjligheter för flödet

Från sajten:
image

Instagram har nu släppt nya kronologiska flödesalternativ till sin app för iOS.

Det var under förra året som Instagram meddelade att de arbetade på ett nytt sätt att presentera det kronologiska flödet för användare. Nu har det börjat rullas ut till användarna. Tidigare har flödet varit fullt av folk vi följer, inlägg från sådant instagrams algoritmer räknat ut att vi kanske gillar och mer där till.

De två nya alternativen vi får är Följer och Favoriter.

Alternativet Följer är precis vad det låter som, alla inlägg från de konton vi följer kommer att dyka upp här och under alternativet Favoriter dyker bara våra favoriter upp. Alla inlägg oavsett val presenteras i kronologisk ordning. I det vanliga kaotiska flödet under Hem kommer fortsatt våra favoriter och de vi följer också att dyka upp.

För att lägga till någon som favorit väljer vi först menyn längst upp till vänster under Instagram-logon på hemskärmen i appen. I menyn har vi de båda alternativen och under Favoriter lägger vi till favoriter från de vi följer. Det är möjligt att lägga till upp till 50 personer som favoriter.

Instagram Favoriter

Tyvärr håller alternativet Favoriter och Följer bara till dess att du lämnat appen. Nästa gång du går in i appen så är det återställt till att visa flödet som tidigare igen och du måste manuellt välja Favoriter eller Följer igen.

CNET har fått en förklaring från en talesman för Instagram till det återställs varje gång:

“Människor har en bättre upplevelse på Instagram med ett rankat flöde, så vi kommer inte att ställa in folk i ett kronologiskt flöde.”

Via: Instagram

Användarförakt och girighet!

Successivt har mitt vanliga flöde fyllts med skit sedan de här funktionen kom. :disappointed:

Lita samma här , tur ja rullar mest i favvo listan - hoppas de blir likadant på fb oxå !! :heart_eyes: